Siri Kristiansen til iStage

Siri-Kristiansen-6.jpg


Siri Kristiansen velger iStage.

Vi er meget stolte av å ha Siri med på laget, og gleder oss til et spennende samarbeid.

- Jeg valgte iStage fordi det gir meg mulighet til å samarbeide med hyggelig folk som ser meg for den jeg er og som ikke ønsker å forme meg til noe annet. De gir meg heller frihet til å utvikle mine styrker og utfordre mine svakheter. Her vil jeg få sjansen til å finne en plass på scenen som jeg er komfortabel med, og kanskje utvide komfortsonen min, sier Kristiansen.

Siri har lang erfaring fra underholdningsbransjen. Hun startet med stand-up allerede på slutten av 90-tallet, men har i de senere år gjort seg mer bemerket på TV og radio. Hun har siden 2005 jobbet i NRK P3 hvor hun har vært programleder for "P3morgen", "Verdensherredømme", og "Lørdagsrådet". I tillegg har hun vært programleder for "Livet" på P2 med Trond Viggo Torgersen. Hun har også figurert i TV-programmer som "Nytt på nytt", "Side om side", "Masterchef", "20 spørsmål" og ikke minst "Rådet" på NRK3. Nå er hun klar for flere nye utfordringer sammen med iStage.

- iStage er den perfekte plassen for meg. Ikke for stort, og ikke for upersonlig eller uoversiktlig, men passe stort til at man kan leke der lenge uten å bli lei. I mine øyne er det som en perfekt by. Et sted man vil utforske, og etter hvert bli så glad i at man vil flytte dit. Ikke som L.A, men heller som København eller Amsterdam.

Vi gleder oss til å leke med Siri.