Selda Ekiz til iStage


Selda Ekiz velger iStage.

Hun er fysiker, stand-up-komiker, programleder og forfatter, og i 2013 ble hun kåret til Årets programleder. Det er ingen tvil om at Selda Ekiz har rukket mye tross sin unge alder. Nå har hun signert managementavtale med iStage, og vi gleder oss til en spennende framtid sammen med den talentfulle Sande-jenta.

- Jeg valgte iStage fordi de består av folk som er tvers gjennom bra. Men ikke bare derfor selvfølgelig. De har også en visjon for artistene sine som utvikler dem. De gjør dem bedre samtidig som de ikke blir presset inn i en mal. De tenker litt kvalitet framfor kvantitet, og det liker jeg.

Selda ble et kjent navn for mange da hun debuterte som programleder i NRK-serien Newton i 2011. Siden har hun ledet TV-program som "ANNO", "Påskemorgen" og "Barn ingen adgang". Sistnevnte resulterte i bokutgivelsen med samme navn. I 2013 var hun nominert til to priser under Gullruten og stakk av med seieren i kategorien årets beste kvinnelige programleder. Nå er hun klar for et nytt og spennende samarbeid med iStage.

- Samarbeidet med iStage håper jeg gir frukter i form av at jeg blir inspirert til å utvikle nye ideer. Sammen med gjengen i iStage får jeg kollegaer som vet hva jeg gjør om dagen, og siden jeg kjenner de fleste fra før så blir det jo bare som å henge med venner, sier Selda.

Vi gleder oss til å henge med deg Selda!