iStage vokser

Istage-ansatte-e1443083895229.jpg


Møt vår nye prosjektkoordinator - Stine-Marie.

Siden oppstarten i 2014 har vi i iStage opplevd en sterk vekst. Dette har ført til spennende muligheter og et økt behov av flinke folk som kan fortsette å utvikle iStage som humorbyrå. I sommer bestemte vi oss derfor får å få inn en prosjektkoordinator på heltid. Etter å ha møtt svært mange spennende og dyktige kandidater falt valget til slutt på Stine-Marie Pedersen.

Her i iStage tror vi på å ansette folk som er flinkere enn oss selv på et eller flere områder, og dette har også vært utgangspunktet vårt når vi har sett etter en ny prosjektkoordinator. Med bakgrunn fra PR-bransjen og en utdanning innen media, PR og kommunikasjon, tilfører Stine-Marie en ny og spennende kompetanse i byrået som vi anser som svært verdifull.

- I iStage vil jeg få gode muligheter til å utfordre og utvikle meg selv. Selv om jeg er relativt fersk i bransjen opplever jeg å bli vist stor tillit. Dette er en arbeidsplass hvor det er lett å bli trygg på seg selv og det er mye på grunn av at det er rom for kreativitet og nye idéer, sier Stine-Marie.

Med vår ferske prosjektkoordinator er vi nå fire ansatte på kontoret hvor det for et og et halvt år siden satt en. Vi har blitt en sammensveiset gjeng som samarbeider godt og har det gøy på jobb.

- Nå er jeg akkurat ferdig med min andre uke som prosjektkoordinator i iStage og føler allerede et sterkt eierskap til jobben min. Dette er en gjeng som virkelig brenner for det de driver med og har en sterk stå-på-vilje, noe jeg opplever som svært inspirerende. Jeg gleder meg til en spennende framtid sammen med iStage.

Vi er glade for å ha med Stine-Marie på laget.

NyheterStian Morten Pettersen