Møt vår nye intern - Hanne

Hanne.jpg


Hanne er vår nye intern.

Hanne Hjertø er 27 år gammel og kommer fra Trondheim. Hun startet akkurat sitt tredje og siste år på bachelorstudiet Kultur og ledelse ved BI, og skal tilbringe høsten sammen med oss i iStage.

- Jeg ser fram til å få erfaring og innsikt i bransjen og de ulike delene av driften rundt iStage, og å få følelsen av å kunne være til nytte og ta del i et fellesskap. Det å være en del av et kreativt miljø og få muligheten til å kunne lære fra dyktige og erfarne mennesker vil bli utrolig nyttig og spennende for meg. Jeg gleder meg til å ta i bruk de verktøyene jeg har fått gjennom studiet og håper jeg kan bidra med tanker og forslag som kan være interessante for iStage.

Hanne er i utgangspunktet utdannet helsesekretær, og har jobbet i klesbransjen i flere år. Hun har blant annet vært butikksjef, visual merchandiser og selger. De siste fem årene har hun jobbet for klesbutikken Weekday, først som denimansvarlig og nå som selger ved siden av studiene. Hun flyttet til Oslo i 2014 for å studere Kultur og ledelse på BI.

- Jeg valgte dette studiet da jeg ønsket en innsikt i de ulike bransjene i kulturlivet samtidig som jeg ville ha en grunnutdanning i økonomi, ledelse og markedsføring. Jeg har alltid vært interessert og glad i musikk og kunst, men aldri vært typen til å stå på en scene selv. Kultur og ledelse-studiet gjør det mulig å jobbe innenfor bransjen uten og selv være utøvende kunstner. Jeg liker å jobbe kreativt samtidig som jeg kanskje er litt i overkant opptatt av struktur, orden og tall, så da tenkte jeg at dette studiet ville passe perfekt.

Hanne gjorde seg først kjent med iStage da hun skrev en eksamensoppgave om bedriften i fjor.

- I faget scenekunst valgte jeg å skrive eksamensoppgaven min om iStage og under denne prosessen fikk jeg god innsikt i bedriften. Oppgaven var utrolig spennende å skrive og jeg ble veldig nysgjerrig på iStage. Jeg er derfor veldig glad og takknemlig for at jeg nå har fått denne muligheten til å finne ut mer.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Hanne!