Erlend Osnes til iStage

MFI_3897.jpg


Erlend Osnes velger iStage.

- Jeg valgte å signere managementavtale med iStage først og fremst på grunn av deres fokus på hva jeg ønsker med min komedie og karriere, dernest mine erfaringer etter å ha samarbeidet med de ved flere anledninger. Det faktum at det er et åpent og kreativt miljø spilte også inn. Med tanke på at jeg selv er stand-up-komiker hadde det også stor betydning at selskapet ble grunnlagt på prinsipper basert på erfaringer fra tre godt etablerte og framtredende stand-up-komikere.  

Komikeren fra Bodø har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han har siden 2015 ledet radioprogrammet Raae og Osnes på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Tidligere i år steppet gutta inn som vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip P3 Morgen.

I 2015 debuterte Erlend med sitt første solo stand-up-show "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen. Nå er han klar for veien videre med iStage.

- Jeg føler at i løpet av mine tilsammen seks år som komiker har jeg kommet så langt som jeg kan på egenhånd. Det jeg ønsker å få ut av et managementsamarbeid med iStage er hjelp og støtte til å bygge videre på det som er startet samt fortsette å realisere mine ideer og ønsker for å stå på scenen å underholde. 

Velkommen til iStage Erlend! Vi gleder oss til et spennende samarbeid.