Året som gikk

hjemmeside-året-som-gikk.jpg


Året som gikk 2016, av Fredrik Rørstad Lillegraven, daglig leder i iStage.

Det er gøy når vi deler øyeblikk og skaper minner som gjør oss stolte. Allerede i april fikk vi oppleve det da Dag Sørås vant Årets Stand-up-komiker i forbindelse med Komiprisen 2016.

I samme periode starter Nilsi med prosjekt Toppidrett. I de 12 kommende månedene skal han trene som en toppidrettsutøver og gjennomføre konkurranser med Team BN Bank. Med bakgrunn i høy etterspørsel fra våre kunder er vi forberedt på at fraværet av Nilsi på kort sikt byr på noen spennende utfordringer. Dette løser vi fint som et team, og vi kan glede med at Nilsi er tilbake og tilgjengelig fra og med mai 2017.

Til tross for færre produksjoner og redusert tilgjengelighet på våre artister sammenlignet med fjoråret, presterer vi å levere opp mot tilsvarende omsetning. Det har vi klart ved å jobbe smartere og være løsningsorienterte. Vi er svært fornøyde med våre resultater!

I høst vokste vi ytterligere da Hanne Hjertø ble en del av iStage i forbindelse med internship. For et løft! Hanne har fra første stund bidratt til løfte selskapet med sin arbeidsvilje, nysgjerrighet og lærevilje.

Et av årets desidert største høydepunkt kommer like før jul. Erlend Osnes signerer Managementavtale med iStage. Vi opplever en unik match og har klokketro på samarbeidet og framtiden. "Av Familiære Årsaker" er en stor suksess og showet turnerer fram til midten av mai 2017. 

2016 oppleves på mange måter som det mest spennende og utfordrende driftsåret i iStage sin historie. Vi gjør noen tøffe valg og prioriteringer som påvirker vår inntekt og lønnsomhet for 2016, men til gjengjeld har vi stor tro på at dette vil generere vekst på lengre sikt.

Vår ambisjon er å bidra til å heve humornivået i Norge. Det gjør vi ved å realisere drømmene til våre artister. Sammen skal vi dyrke det vi tror på, og på veien skal vi ha det gøy. Fundamentet i iStage skuta nærmer seg ferdig, om kort tid setter vi seil for verdens hav. Hoy!