Henrik Fladseth

 

Henrik-Fladseth.png

Twitter - @flati9
Facebook - Henrik Fladseth
Moss Avis - Anmeldelse
Avisa Nordland - Anmeldelse
Adressa - Anmeldelse


Henrik Fladseth er et relativt ferskt tilskudd i den norske komibransjen, men har rukket mye på kort tid. I 2014 var han support på Norges-turnèen til Dag Sørås, hvor han høstet meget gode kritikker. På komiprisen 2015 fikk han hele humorbransjen til å le med sine elleville observasjoner. I oktober samme året satt han i sofaen til Thomas og Harald under Senkveld på TV2.

Han står jevnlig på flere av landets stand-up-scener og har flere ganger opptrådt under humorfestivalen ¨Crap åppå Park¨ i Oslo, og på Humorfest i Bergen er han en den eneste som har blitt invitert for å spille soloshowet sitt to år på rad.

Høsten 2015 la han ut på turné med sitt første solo standup-show "Kverulant" hvor han holdt et utsolgt premiershow på John DEE i Oslo. Høsten 2016 reiste han landet rundt som gjest på "Humorgalla" med Robert Stoltenberg, Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen. 

I tillegg til dette er han skuespiller og har erfaring fra både impro og teater. Høsten 2016 fikk han sammen med komikollegaene i Kristiania Ablegøyemakeri sitt eget humorprogram "Sølvrekka" på TV2 Humor. Våren 2017 har han også sørget for humoristiske innslag hver fredag som deltaker i "Camp Senkveld" i publikumsfavoritten Senkveld på TV2. 

Det er ingen tvil om at han har mange strenger å spille på. Med sin spesielle scenestil blir han nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge. Henrik gjør både konferansier-, stand-up- og skuespilleroppdrag og er godt rustet til å takle ethvert publikum.

For mer informasjon eller booking →